Red Snapper
Latinskt namn: Lutjanus Campechanus
Ursprung: Stilla havet
Produktionsmetod: Vildfångad
Storlek: Ca 250-400 gram
Hållbarhet 12 månader
Förpackning: 2, 4, 6 kg
Tillagning: Steka, grilla, halstra, sota.
Optimal innertemperatur: 50°C
Jämförelsepris: 499:-/kg
Beskrivning:
- Köp Red Snapper så garanterar vi att ni får en fisk som ni kommer att njuta av.
- Den är väldigt enkel att tillaga
- Behöver inte några speciella kryddor för att smaka fantastiskt.
- En utomordentligt trevlig fisk att grilla.
- Förpackningen innehåller 2 kg fisk i praktiska styck frysta filéer som är enkla att ta fram ur frysen.
Snapper är ett samlingsnamn för ett antal abborre artade fiskar av olika storlek och utseende.
Red Snapper (Lutjanus Campechanus) har ett mjukt lite lätt rosa och välsmakande kött. Den fångas vid den amerikanska kusten och levereras som filéer i praktiska portionsbitar med skinnsida för bästa smakupplevelse. Red Snapper är en av världens mest populära fiskar på matbordet och man tillagar och äter den med njutning över hela världen. Därför kan vi säga att om ni inte ännu provat denna delikatess är det dags att göra det nu. Köp den av oss så garanterar vi att ni inte kommer att bli missnöjda med er middag.
Tillagning
Red Snapper är perfekt att steka, grilla, halstra eller fritera med ett fantastiskt resultat. Dessutom är den är en av de enklaste fiskarna att tillaga. Så länge man håller innertemperaturen låg så är det nästan omöjligt att misslyckas med den. Dessutom är fiskens smak i sig tillräckligt för att göra den till en smakupplevelse. Därför kan man säga att enbart fisken utan några speciella kryddor smakar fantastisk bra, vilket gör att många tycker att salt och peppar på fisken räcker för att få en utsökt middag med behållandet av fiskens naturliga smak. Med sitt låga fettinnehåll och många nyttiga mineraler är det dessutom en väldigt nyttig fisk att äta.
* Vi levererar givetvis era beställda fisk och skaldjur helt utan extra kostnad hem till er dörr med våra specialanpassade frysbilar efter överenskommelse.