Vildfångad laxfilé från Kalix skärgård i Norrland.
Latinskt nam: Salmo Salar
Ursprung: Sverige/Kalix Skärgård
Produktionsmetod: Vildfångad med fällor
Storlek: Ca 150-180 gram
Hållbarhet: 12 månader
Förpackning: 3 kg
Tillagning: Steka, grilla, ugnsbaka eller äta naturell.
Optimal innertemperatur: 54°C – 56°C
Jämförelsepris: 599:-/kg
Beskrivning:
Vår vild fångade lax fiskas med fällor på ett hållbart och miljövänligt sätt. För att säkerställa ett fortsatt hållbart bestånd av den inhemska vilda lax-populationen fiskas den enbart en gång om året. Fisken levereras i praktiska portionsbitar på 150-180 gram vakuumförpackade styckvis med skinn för att få bästa smak och kvalitet.
* Vi levererar givetvis er beställda fisk och skaldjur helt utan extra kostnad hem till er dörr med våra specialanpassade frysbilar efter överenskommelse